vineri, 16 martie 2012

Melodii: <3333


Sentimentale :
Black Veil Brides - This Prayer for you
Black Veil Brides- Love isn't always fair

Screamo:
Falling In Reverse -Goodbye Graceful
Bring Me The Horizont- It never Ends
Black Veil Brides - Perfect Weapon
The Goat Machine - Milk me up before i go 


Alte piese: 
Black Veil Brides - Beautiful remains
Falling In reverse - Tragic Magic
Falling in Reverse- The drug in me is you
Black Veil Brides - We Stitch These Wounds 
Bring Me The Horizont  - I Love You And Goodbye 
   
                     

Conteaza.

Intotdeauna sunt discutii si discutii , unele s-ar putea sa nu te intereseaza, dar niciodata nu gandi " Oricum parerea mea nu conteaza.". Parerea oricui conteaza, a oricui are ceva inteligent de spus ( de asta boschetarii cu buletin n-ar trebui sa voteze) . Niciodata sa taci si sa inghiti, spune-ti parerea !

Momente..

As vrea sa zic ca nu trebuie sa parem  duri tot timpul ca sa ne castigam un respect ptr ca s-ar putea intelege ca o indiferenta, dar e bine sa ai niste ziduri (<3). Sunt momente in care iti vine sa plangi,fa-o ! Nimeni nu e de piatra. Cand iti vine sa plangi, plange ; cand iti vine sa razi, rade..dar nu prea tare daca esti in timpul orei.
Bună ! Acesta este noul meu blog. Aici veti gasi lucruri care sa iti  coloreze putin viata. Cand esti plictisit ,ai putea sa te amuzi de un videoclip cu cineva care isi sparge fata. :> , cand esti trist ai putea sa asculti o melodie trista pe acelasi ...subiect., cand crezi ca nimeni nu te intelege ..mai gandestete ca suntem 75 de miliarde pe planeta asta, macar unul stie prin ce treci.